2011. november 4., péntek

szürke

Ülök a gép előtt és úgy olvasnék/ néznék valami izgiset. Valamit ami mosolyt fakaszt az arcomra, valamit ami jó érzéssel tölt el... és nem találom. Update-em minden friss infót az X faktorosokról is már:))
Kicsit Való Világ villába érzem magam. Minden van, mégsincs semmi. Klassz az internet s a minden nyavajarontás, de hiába iszogatok kávét skype-ás közben, attól még nem boxolhatom meg a másik ember vállát, ha hülyeséget beszél, vagy nem ölelgethetem meg, hiába van akárhány megapixeles kamerája, nem látom a szemében önmagam, a csillogását. Amúgy azt hiszem, hogy eleve elkönyvelem az angolokat felszíneseknek és butáknak, ami az élet dolgait illeti. (érdemes volt tanulnom a sztereótípiákról évekig, hogy most kiírjam nagy bölcsen a világnak a sajátjaim:P)
Hiányzik a pörgős életem, a zsongás, a történések kavalkádja, a nagy beszélgetések, órákig, és az, hogy kellene idegesítsen ha otthon felejtem a telefonom, ha elmegyek valahová. Itt bátran akárhol hagyhatom... mind1 neki... és sajn nekem is.
Hiányoztok ti lökött arcúak, akik ezt olvassátok, mert ti vagytok a szín az életemben :)

3 megjegyzés:

AlbertCsani írta...

S én mien szín vagyok?
:D

Kriszt(in)a írta...

Csani színű:D az asszem drapp és zöld :D

AlbertCsani írta...

Jé most látom, hogy kaptam egy költői kérdésre választ :P
Nade arra kíváncsi lennék, hogy métt pont ezek a színek :D