2011. június 8., szerda

"Kell a frászba, férfi a házba"©

:)) Sokadjára bebizonyosodik ez a dolog szerény kis bentlakás szobánkban. Még anno domini Ági fogalmazta meg, miután egy késsel összecsavarozta se perc alatt a szétment széket:P Villanykörte, csepegő csap, eldugult lefolyó, szétment szék, bifices ablak, függönytartó... még egyik sem tudott kifogni rajtunk.
Néhány perccel ezelőttig az ablak piszkálta a fantáziám. Napok óta nem volt becsukva, és ez nem is baj, mert akkora a hőség, hogy lehetetlen bírni, csak este ne lenne a sok nehezen megszerethető kis állatkával tele a szoba, pláne, ha a jó ember leánya még éjszaka is dolgozna valamit. Na igen kezét csókolom, csak, hogy rájöttem néhány napja, hogy valami baja is van az ablaknak, mert nem lehet becsukni, de nem tudtam rájönni mi a baja. Bár a hőség miatt nem érdekelt és nem volt fontos a dolog. De ma este új szellőztetési és tanulási stratégiát dolgoztam ki, és ennek fényében, az ablakot be kellett csuknom. Na jó jó, de hogy?!
Hát Matyi szomszédunk :D:D:D perszeeeee. Na de mivel soha nincsenek sehol a férfiak, amikor szükségünk lenne rájuk... a sötétben (mert ugye ha villanyt kapcsolok ellepnek a szárnyas állatok:P) kitapogattam, és addig variáltam, amíg rájöttem az ablak azon bajára amire napokig eddig nem, és nagy hősiesen megszereltem:D
Tanulság... fogalmazd meg te magad:P Nemenként úgy is eltérő lesz :P
(Infós fiuk, persze ez rátok neeeeeeeem vonatkozik :D:D:D:P:P:P)

Nincsenek megjegyzések: