2011. január 19., szerda

3 hét

Kávé illat ébredés után közvetlenül, gyors szendvics, papír és könyvstóc elő, durran a bekapcsoló gomb a kicsi DELL-en.
Mi ez? Hát perszeeeee: szesszió van.
Izgalmasnak éppen nem mondható, de érdekes három hétnek nézünk elébe. Alig tart a három hét a harmadik napjánál, de volt már sírás, rívás az első elvérzett vizsga után az első éves szobatárs részéről, volt már sikerélmény, és volt már tábori hangulatot idéző, kilincset fogpasztával bemázolós, csengőt fogpiszkálóval kitámasztós, csorog a könnyem a kacagástól éjszakánk is, a felső szomszédainknak köszönhetően.
Amúgy uncsik ezek a napok, de mégis élvezem őket. Azt mondjuk kevésbé amikor a drága tanárnőm könyvét olvasom amiben sem struktúra, sem átláthatóság, sem állítmányok a mondatban, sem helyesírás... na de meglesz minden.

Meglepően sokat filozofálgatok az év ezen részében, ezt így a harmadik évre sikerült elkönyvelnem. Szesszióban érdekes mód az élet, eddig még át nem gondolt nagy kérdéseivel (is) foglalkozok. Lelkileg egy aktív időszak... érdekes és megfejthetetlen. Újabban a tudás és a tapasztalás dolog körül forognak a gondolataim. De nem lövöm le a a poént, érik bennem erről egy bejegyzés.

Hogy mire lehet felhasználni egyetemi létünk ezen időszakát? Óóóóóóó, sok mindenre :D
Pl: tanulásra (ugyebár ez az elsődleges szerepe), a lakótársakkal, szomszédokkal és barátokkal való közösség kovácsolásra, evésre:P :D(ebben a szesszióban mintha nem lenne erre időm... :-?), agyalásra:P és azt mondják bulizásra ;))
Hát akkor hajrá! van rá 3 hét:D

Nincsenek megjegyzések: