2010. december 11., szombat

language learning

Van egy oldal ahol "prakticelem máj inglis" (elvégre idén nyelv vizsgázni kellene), és tegnap egy Hussein nevű, török legénykével fogtunk neki traccsolni. Már ezzel rosszul kezdődött, de na... Eleve, hogy török, vagy ha arab lett volna, az is... (van egy nem elhanyagolható sztereotípiám ezekkel a pasikkal szemben, és az sem, hogy az angol tudásuk gyengécske, mint a Lajos Jóska értesítője:))... ez van) Üsse kő, válaszoltam neki, hátha kulturálódok kicsit, és hátha nem minden török pasi ugyanolyan.
Hát de, nem volt egy nagy élmény és megerősített a sztereotípiámban...Még a kezem is megkérte három mondat után. Egy fél órás idegtépő eszmefuttatás után kiléptem a magasröptű beszélgetésből.
Egyből írtam is Dave-nek (egy egyesült államokbeli idősebb úriember, aki valóban segít nekem angolt tanulni), hogy szánom bánom minden vétkem, térjen vissza az életembe:P:D Ma reggelre már válaszolt is a levelemre:D Úgy hogy jöhet a nagy angol tanulás again, egy államvizsga, dolgozatok, bemutatók, karácsonyi ajándékkészítés, közösség, kapcsolatok, narancs evészet, karácsonyi muzsika hallgatás és persze X faktor között:P:D

2 megjegyzés:

AlbertCsani írta...

Ejsze nézed az X faktort???
:D és ki a favoritod??? :D

Kriszt(in)a írta...

s háááá? alap:D Veca és Nikolas:D