2010. március 11., csütörtök

haladni, menni

Rohan az idő, rohannak a történések, pörögnek az események. Néha azt érzem túlságosan gyorsan is. A néhány nappal ezelőtt még ismeretlen, hirtelen az életed egy részévé válik, a néhány napja még nyomasztónak gondolt dolgok, mára már eszedbe sem jutnak. Az ismeretlenből új dolgok bukkannak fel, új arcok, új problémák, régiek tűnnek el, vagy maradnak, tovább bővítve azon dolgok, gondolatok, érzések listáját, amelyek oly változatosak, oly duzzadóak méretükben az életedben.
Néha stop-ot fújnál a történéseknek, máskor meg rajt-ot. A dolgok soha nem akkor jönnek, amikor azt várjuk, amikor mi úgy érezzük, hogy erre szükségünk lenne a jelen pillanatban.
De ettől szép, ettől annyira mozgalmas, ettől annyira újszerű és provokatív...

2 megjegyzés:

duhweed írta...

na kíváncsi vagyok, mi történt veled, ami ezt a bejegyzést ihlette...

Kriszt(in)a írta...

Igazából semmi egyedi dolog. Csak egyszerűen ezt figyelem meg újabban magamon, az életemen, hogy ha jön valami új,az után jön még egy tucat, hogy na tessék, bírd el:P És persze ezekre, hogy készülni fel?... Csak betoppannak az új és nem várt dolgok. Még egy projekt, még egy óra, még egy konfliktus, még egy családi szösz, még egy válaszra váró kérdés...