2010. március 4., csütörtök

apró örömök

Gondolatban már annyiszor megírtam a következő blog bejegyzésem... hogy miről, azt soha nem tudom. Nap, mint nap elhatározom, hogy na, ma este ezt aztán megírom... és mégsem. Na de most aztán megírom:D Hogy mit? Azt, hogy nem tudom, hogy mit. Na nem mintha értelmetlen és eseménymentes életem lenne. Pont, hogy eseménydús, nap, mint nap tanulok valamit, és most nem az egyetemi tanórákon felszedett tudásra gondolok, hanem arra, hogy nap, mint nap megismerem önmagam, egyre komikusabb néha meg keményebb helyzetekbe kerülök. Érdekes az életem mostanában. Amolyan "kellemesen elfáradok" napokat élek meg, sok apró örömmel.
Mostanában figyelek ezekre, és rá kell jönnöm, vannak szép számmal. Csak, hogy néhányat említsek: egy tavaszköszöntő sms a szeretett és rég nem látott édesanyámtól, egy örömszerzés élménye egy rafaello vagy egy szál virág miatt, egy röpke találkozás és puszi váltás Kolozsvár egyik átjárójának átkelése közben az amúgy is rövid ideig zöld jelzőlámpa fényében, egy demográfia óra alatt elfogyasztott alma dús zamata, egy traccs party az egyik szobatárssal, egy társasági portálon egy arccal való szembesülés, aki barátnak jelölt, megdöntve benned némi sztereotípiákat és megbélyegzést.
Tanulok nem nagy elvárásokkal élni, és íme... annál nagyobb örömök érnek:D

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

jo tudni, hogy ilyen mely benyomast kelt egy alma :P lesz akko tobb is belole ;) ... kellemesen elfaradok napok... teccik, nagyon :D