2010. január 20., szerda

áramszünet

Lövésem nincs miről fogok most írni, csak pötyögök...
Aludni nem tudok, tanulni már nem bírok, a szobatársaimmal most nem aktuális az idétlenkedés:P szesszió van:P és éjszakázás ezerrel:P vagy éppen cyber pasizás egyeseknek;))
Egy órája még úgy festett, hogy kényszer alvás lesz...áramszünet volt:P
Azt mondják, nem nagy durr ez itt (már kétszer én is megtapasztaltam), na de pont most... amikor a tanuló átlagos forgalma 80%-al meg van nőve éjszakánként? Mint a kommunizmusban:)) Mosógépünk már nincs, most áramunk se legyen?
Rájöttünk, azért van, hogy ha már a mosógép miatt lázadunk, toljanak ki velünk.. így örülni fogunk, ha legalább áram van és azt is nem kell nélkülözni:)) Jól érzékelhetően legitimálják fölöttünk gyakorolt hatalmukat a felső szervek:)) Ha tv-k lenne, valószínűleg napi egy órát sugározna műsort, d.u 5 és 6 között, ami alatt a pro tv-s 5 órás híradót nézhetnénk, ami arról szólna, h :"Bágye Ion, din komuná x, o violát pe vecsiná de álături, văduvá şi penszionárá de 87 de áni:P "
Na kezit csókolom, nem ilyen drasztikus a helyzet. Kemény 5 percet tartott a vakság, alig volt időnk teóriánk kidolgozására az alatt az idő alatt:P
Most meg itt ülök az ágyikómban, számot vetek a nap történéseiről magammal: egy lekésett disznó kiállítás (ki hallott még olyat, hogy kedden zárva van a múzeum?), kocsmázás a szobatársakkal, evés ezerrel (de ez a szessziós rituálé része), tanulás, most meg elhatározom, hogy valahogy takaró alá utasítom magam:D

Nincsenek megjegyzések: